Meltem Baby & Young Room is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het verkopen van baby-, peuter,- en tienerkamers en accessoires van uitstekende kwaliteit.

Wij zijn CBW-erkend en tevens lid van het Webshop keurmerk, wat ons een zeer betrouwbare partij voor u maakt.
Onze collectie is naast deze webshop ook te bezichtigen in onze volledig ingerichte showroom te Halfweg, Noord- Holland. Wij zijn geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag van 10.00- 17.30 en op zaterdag tot 17.00 uur.

Onze collectie wordt vervaardigd in Izmir, in Turkije, en wordt wereldwijd verkocht door zorgvuldig geselecteerde dealers. Alle meubels en accessoires worden vervaardigd in samenwerking met deskundige partners, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. De collectie voldoet uiteraard aan de Europese veiligheidsnormen. Alle meubels hebben een garantieperiode van maar liefst zeven jaar!

Bij het ontwerpen staat de veiligheid van uw kind voorop. Er worden geen verfstoffen gebruikt die de gezondheid van uw kind zouden kunnen schaden en de meubels hebben geen uitstekende of scherpe kanten.

Op het gebied van klassieke, romantische kamers zijn er oneindig vele mogelijkheden, maar ook strak en kleurrijk is volop te verkrijgen. Er wordt overal aan gedacht! Er zijn talloze ombouwbare bedden 
in het assortiment, welke te gebruiken zijn van 0 t/m 10 jaar. Zie foto rechts.

 

 

Maar ook babybedden waar zelfs het bureau al in verwerkt is. Foto links. Zo zult u zeker een kamer vinden die past bij uw kleine prins of prinses!

Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar. In ons magazijn staat een ruime sortering baby-, peuter- en tienerkamers voor u gereed. Indien een product niet op voorraad is, is ons streven om binnen 8 tot 10 weken de bestelde producten bij u af te leveren. De levertijd is onder andere afhankelijk van wanneer de laatste vrachtwagen bij ons gearriveerd is. Daarom kunt u voor actuele levertijden het beste even contact met ons opnemen.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken en inrichten van uw baby- of tienerkamer!